Jetons Events

Ieder feest een uniek evenement

Catering

Bij jetons zijn kunt u alle kanten uit!

Wij bieden diverse catering mogelijkheden aan voor bedrijfsfeesten, grote en kleine evenementen en particulieren. Buffetten kunnen geleverd worden op uw locatie. Ook kunt u er voor kiezen om uw feest bij ons in Voorthuizen te houden. (www.zandbar.nl) U heeft al een uitgebreid warm & koud buffet voor slechts € 17,50

Alle buffetten en ook de barbecues zijn geheel naar eigen wens uit te breiden.

Wat is er allemaal mogelijk?

Op onze locatie in Voorthuizen kunt u gezellig met uw gasten in het restaurant genieten van diverse buffetten. U kunt kiezen uit een lekker warm en koud buffet of genieten op het verwarmde overdekte terras van een uitgebreiden barbecue.

Wij werken met cateraars door heel Nederland, dus waar u ook aan denkt, bij Jetons is het mogelijk!

U kunt denken aan een groot bedrijfsevenemt met heerlijk eten en drinken voor al uw gasten. Wij verzorgen alles voor u! Vanaf € 30 p.p. heeft u al een volledig verzorgd diner en drank arrangement.

Gezellig dineren met de hele familie? De Zandbar in Voorthuizen biedt voldoende ruimte om lekker te eten en te ontspannen. Voor de kinderen zijn er veel speelmogelijkhden en is er een grote speeltuin.

Wilt u een echt super Western feest bij u thuis? Wij brengen de barbeque, de spareribs, het stokbrood en de sausjes en al het andere lekkere eten en natuurlijk ook de drankjes naar u toe!

Dit is een kleine greep uit onze mogelijkheden. Bij jetons is alles mogelijk!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

Contact met Jetons

Hoge Boeschoterweg 96
3781NW Voorthuizen
Tel: 026-3792890
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.